Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je pro vás plavková sezóna noční můrou, nebo se už nemůžete dočkat, až své perfektní křivky vystavíte na odiv slunci i lačným mužským pohledům? Tak jako tak nejspíš hledáte plavky, ve kterých se budete cítit nejpříjemněji. Poradíme vám, po jakém střihu se poohlédnout, abyste se cítila stejně, jako budete vypadat – božsky!

Plavky pro jakékoliv křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stahovací, dvoudílné, jednodílné, tankini, s kosticemi, bez kostic… plavkových střihů existuje nepřeberné množství. A všechny najdete na Astratex.cz. A co je nejlepší? Pořídíte je ve všech velikostech. A pokud – stejně jako většina žen na této planetě – nemáte perfektně souměrnou postavu a potřebujete horní a spodní díl plavek v různé velikosti, na Astratex budete jásat. U většiny dvoudílných plavek si můžete zvolit velikost jednotlivých dílů zvlášť!

Přesýpací hodiny: Co bude slušet typicky ženské siluetě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně široká ramena jako boky a úzký pas jsou vaším poznávacím znamením? Pak se radujte – vaší postavě bude slušet téměř cokoliv! Nejlépe uděláte, když zvolíte dvoudílné plavky, které nechají vyniknout váš štíhlý pas a symetrické křivky. Spodní díl, který se zavazuje na bocích, ozdobí vaše křivky hravými mašličkami a horní díl ve střihu bardot krásně zdůrazní horní linii ňader. Výrazný potisk na plavkách Angela bude navíc krásně kontrastovat s opálenou pokožkou.

Jablko: Jak vymodelovat pas?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s postavou jablíčka disponují širším hrudníkem, větším bříškem a téměř neznatelným pasem. Často mají štíhlé nohy a většinu tuku ukládají ve střední části těla. Poznala jste se? Pak omrkněte plavky Daisy. Díky kontrastním barevným blokům přitáhnou pozornost k dekoltu a vytvoří zdání symetrie. Stahovací efekt Tummy Control zpevní, stáhne, vyhladí a zeštíhlí oblast bříška a Push-Up efekt vymodeluje plný dekolt. Najděte ztracenou sebejistotu!

Hruška: Jak vyvážit širší boky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se úzkými rameny i pasem, ale také nesouměrně širšími boky? Pak je třeba vaši postavu opticky vyvážit a pozornost nesměřovat k vašemu pozadí, ale k dekoltu. Proto jsou pro vás ideální plavky, které mají neutrálně barevný spodní díl a naopak výrazný horní díl. Jako třeba plavky Verona. Černé kalhotky klasického střihu zalichotí vašemu pozadí a neonový horní díl přitáhne pozornost k horní polovině těla. A nebojte se, bude se na co dívat – zakulacující střih a měkká výztuž vám vykouzlí výstavní dekolt!

Atletická chlapecká postava: Když nemáte křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tukové polštáře vás nikdy netrápily? Boyfriend džíny vám padnou jako ulité? Váš pas je skoro stejně široký jako vaše boky? Pak se poohlédněte po plavkách, které opticky zúží pas a vytvarují boky. Můžete vyzkoušet dvoudílné plavky s výrazným potiskem, které opticky naplní horní a spodní polovinu těla a tím postavu vyváží. Nejvíc vám budou slušet nízko posazené bokové kalhotky a vyztužené košíčky. Monokiny Gold navíc svým netradičním střihem vytváří optický klam, díky kterému bude váš pas vypadat užší.

Další články

Načítám