Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K profesi moderátorky, herečky a pochopitelně také ambasadorky České Miss si Iva Kubelková (46) připisuje také profesi zpěvačky. Že jste nevěděli, že tahle kráska umí zpívat? My jsme o této její vloze tušili, ale nevěděli jsme, že tahle sympatická kráska hodlá vystupovat i před publikem.

„Vyrůstala jsem v muzikantské rodině a hudba je moje srdeční záležitost. Přiznám se, že to musí být směrem k jazzu, jinak mě to moc nebaví. Není to o tom, že bych si plnila nějaké sny, ale mám pocit, že mě život předběhl a já ho tak nějak dobíhám,” říká Iva a jedním dechem vysvětluje, jak se ke zpívání dostala: „Před třemi roky jsem si vzala soukromé hodiny zpěvu, protože jsem se pustila do hry na klavír. Tak, jak to osud umí, tak mi přivedl do cesty lidi, kteří mě oslovili, abych si zazpívala s kapelou.”

Kubelková má za sebou už první vystoupení a 2. června ji v Litoměřicích čeká druhý koncert. Během jejího prvního pěveckého vystoupení měla větší trému, než během moderování těch nejdůležitějších živých televizních přenosů.

„Byť už jsem si myslela, že jsem pódiem protřelá, tak jsem byla strašně nervózní, protože zpívání s živou kapelou je úplně jiná disciplína. Měla jsem strach, abych to muzikantům z JJim Bandu nekazila. Mísilo se ve mně mnoho emocí a zároveň mě táhl adrenalin. Měla jsem radost z prožitku, který člověk sdílí s lidmi,” uvádí s nadšením Iva Kubelková, na jejíž další koncert se velmi těšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám