Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se veškerá pozornost okolo herečky Alexis Bledel (34) soustředila na její blížící se návrat do seriálu Gilmorova děvčata, podařilo se dokonale zamaskovat ještě mnohem zásadnější událost v jejím životě. Alexis Bledel čekala se svým manželem Vincentem Kartheiserem první dítě, a dokonce jej v tajnosti stihla už i přivést na svět. A to prý už na podzim!

Podle středečních informací E! News se hereckému páru narodil chlapeček, jeho jméno ale zatím zůstává tajemstvím. Její herecký kolega z 'Gilmorek' Scott Patterson se nechal slyšet: „Bylo úžasné ji zase vidět. Skutečně rozkvetla jako žena a nyní je i pyšnou maminkou, vdaná a šťastná.“

Představitelka sympatické Rory ze zmiňované série je v utajování svého soukromí přebornice, několik týdnů se nevědělo ani o její svatbě s o tři roky starším Vincentem, která se uskutečnila v Kalifornii v červnu 2014.

Dvojice se seznámila o dva roky dřív při natáčení seriálu Šílenci z Manhattanu, kde ztvárnili tajné milence. Ve stejně tajemném duchu se zřejmě rozhodli pokračovat i v osobním životě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám