Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milena a Radim, které hrají Kateřina Kaira Hrachovcová (49) a Petr Čtvrtníček (52), patří mezi nejkomičtější postavy, jaké se objevují v seriálu Přístav. Bylo tedy jasné, že ani tak zásadní moment, jako je svatba, nebude probíhat ve vážném duchu.

Snoubenci přijeli na obřad, který se konal před hospodou, na dvou bělouších, oddával je starosta Drozd a svatební hosté novomanželům pro štěstí pouštěli bubliny z bublifuku. A jaký byl svatební polibek? Hodně vášnivý! Přesvědčte se o tom sami v naší videoukázce z dlouho očekávané seriálové svatby.

Scéna složená z několika obrazů se točila dvanáct hodin, začínalo se v šest hodin ráno. Protože byla poměrně zima, a navíc všude bahno, kostymérky hlavně herečkám neustále nosily boty na přezutí, teplé bundy nebo alespoň župany, aby herečky nemusely balancovat v bahně v lodičkách a zbytečně nemrzly.

Pestrobarevné svatební šaty byly přesně v duchu, v jakém se postava Mileny obléká. „Byly úžasné, stejně jako všechny ostatní kostýmy. Kostymérky pro Milenu vymýšlejí neuvěřitelné kreace. Říkám, že kostým dělá herce, pomáhá mi dotvářet postavu Mileny,“ říká Kaira.

Z toho, co herci kolem svých seriálových postav neustále vymýšlejí, je vidět, že je jejich figury hodně baví a natáčení si užívají. „Ty role nás těší, máme v nich co hrát,“ říká herečka.

Petr i Kaira jsou v reálném životě každý v manželském svazku. Chtěli by si něco ze svých svateb zopakovat?

„Prstýnky, pusa, my si to občas opakujeme,“ odpověděl Petr. Kaira prozradila, že byla před lety na Petrově svatbě. „A všechno nám tam snědla, ale já jí to odpustil,“ rozesmál Petr svou seriálovou novomanželku. „Já bych nic neopakovala, nic nevracela, nejen ze své svatby. Já se těším na všechno, co bude,“ odpověděla Kaira. „Ona nevrací nikdy nic, ani knížky do knihovny,“ odboural ji opět Petr.

Myslí si herec, že by on jako Petr Čtvrtníček v reálném životě vydržel se ženou, jako je Milena Hrdá, teď už Pátková? „Vydržel, ale tak deset patnáct minut, pak bych ji zavřel do sklepa. Ale stejně bych ji zase pustil a dal jí najíst,“ dodal. „Já bych vydržela s Petrem a vůbec bych do toho nemotala role. Hezky se nám spolu pracuje, a to je nejvíc,“ shrnula své dojmy Kaira.

Reklama

Další články

Načítám