Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel agenta 007 z posledních čtyř bondovek Daniel Craig skutečně ve své nejslavnější roli končí. Osmačtyřicetiletý Brit měl už své definitivní rozhodnutí sdělit i producentům a nahrávací společnosti MGM. V pořadí šestý představitel Jamese Bonda se měl přitom objevit ještě v minimálně dvou dílech, za které mohl inkasovat závratných 68 miliónů liber, tedy 2,37 miliardy korun.

Craig se netajil svým záměrem seknout s rolí agenta MI6 už dlouho a po dotočení posledního dílu Spectre dokonce natvrdo řekl, že než natáčet další bondovku, radši si podřeže žíly. Producenti byli přitom ochotní Craigovi vycházet vstříc s jeho dalšími hereckými projekty a pokoušeli se jej zlomit na snový honorář. Ani to nezabralo a herec, jenž přiznal, že je natáčení některých scén velmi náročné a nebezpečné, zřejmě dá přednost něčemu méně akčnímu.

Manžel půvabné Rachel Weisz byl přitom nejlépe placeným Bondem v historii, za čtyři filmy Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015) si přišel na 38 miliónů liber (1,32 miliardy korun). Podle sázkových kanceláří by se jeho následovníkem měl stát pětatřicetiletý absolvent univerzity Cambridge Tom Hiddleston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám