Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno slovenské topmodelky Michaely Kociánové u nás není neznámé. A nejen v souvislosti s jejím někdejším vztahem s Leošem Marešem, ale také díky úspěchům, kterých ve své profesi dosáhla. Michaela patří ke špičce světového modelingu.

V souvislosti se svou prací je Kociánová velmi aktivní na sociálních sítích (což se od modelek v dnešní době očekává, pro jejich klienty je i taková fotka na Instagramu, například ze zákulisí focení kampaní či editorialů, formou reklamy), kde se svými fanoušky sdílí mimo jiné právě backstageové momentky.

Už méně sdílná je ale ohledně svého soukromí.  A tak zatímco značky, se kterými pracovala, známe - Vivienne Westwood, Christian Dior, Versace, John Galliano, Victoria´s Secret -, o tom, s kým chodí, se toho mnoho neví.

Snad jen to, že fešák, který si Míšu vedl na Miami z oceánu, je britský finančník žijící střídavě v Londýně a New Yorku, kde žije i Kociánová, jmenuje se Arran Yentob a úspěšná sedmadvacetiletá Slovenka s ním randí již několik měsíců.

Reklama

Další články

Načítám