Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na módní přehlídce návrhářky Taťány Kovaříkové nás moc nepřekvapily modely. Byly skvělé a sofistikované jako vždycky. Zato návrhářka by je už mohla klidně předvádět sama. Zhubla tak, že je štíhlejší než Mahulena Bočanová, která show moderovala, a na mole při závěrečném defilé vypadala parádně.

"No, je to už vidět a je pravda, že mě zastavují lidé a ptají se mne, co jsem se sebou udělala. Mám minus devět kilo, jemně, hezky a mám z toho radost," řekla nám a my jí prozradili, že nám její partner David svěřil, že už z ní padají i kalhotky.

"Padá ze mne všechno oblečení. Musím si pořídit nové, nemám co na sebe. Kovářova kobyla chodí bosa. Moje švadleny mají spoustu práce a nemůžu je obtěžovat sama se sebou. Jen si zatím nechávám aspoň zužovat šaty," smála se.

A jak tedy hubla? "Jím pouze třikrát denně, mezi tím dodržuju pětihodinové pauzy. A potajmu si občas dám i dvojku vína," prozradila.

Popovídaly jsme si i o její současné kolekci pro jaro a léto, kterou jsme viděli. "Velkou přehlídku jsem nedělala, jen tuhle menší, aby člověk zůstal v povědomí a ukázal, co udělal nového. V mojí kolekci samozřejmě nechybí černá, ale mám tam i výrazné barvy, jako je červená a bílá, a jsou tam i různé pruhy a vzory. Tahle kolekce byla pojatá více casual, více 'nosivá', pro lidi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám