Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dneska už píše knížky každý, tak proč ne i Agáta Prachařová (38). Kniha o hubnutí Agátina cesta k dokonalé postavě už je ale její druhá. "První byl takový životopis, který vypadal spíš jako časopis, tahle už je pořádná," pochlubila se.

A proč ji vlastně sepsala? "Pořád mě někdo otravoval, tedy tohle slovo bych neměla používat, protože mám svoje fanoušky ráda, otázkami, jak jsem zhubla. Už mě nebavilo odepisovat na Facebooku, tak jsem vydala tuhle knížku," řekla Super.cz.

"Knížka mi trvala napsat tři měsíce a hubnutí od třinácti doteď," smála se. Zavzpomínali jsme na to, když jsme byli před lety s Agátou na Kanárských ostrovech, měla stehna asi třikrát silnější než teď a titulky bulváru ji označovaly jako macandu, zatímco teď je z ní gazela.

"To jsem měla období svých zvláštních diet, kdy jsem jedla třeba jen jednu potravinu ve velkém množství. Ať už to byla čokoláda nebo kilo rýže denně, a tak jsem kynula a kynula. Věkem jsem došla k tomu, že je potřeba jíst zdravě a sportovat. Jíst kilo rýže denně je opravdu blbost, holky. Snažím se jíst zdravě, můj největší problém je pravidelnost, nemám takový hlad, abych jedla pětkrát denně. Nejím pečivo, naopak se cpu saláty a připadám si jako králík," svěřila.

Vzpomněli jsme si i na jeden Agátin bizarní návod, kdy při chuti na rohlík navrhovala, že ideální je rozžvýkat ho a pak vyplivnout. "To jsem popsala i v knize. Jsou tam diety pro chytrý i pro blbý. Ale s tím rohlíkem už to nedělám. To už dělá jenom máma," práskla maminku Veroniku Žilkovou (62).

Reklama

Další články

Načítám