Největší nechutnosti kuchaříka Roberta Mikluše. Super.cz

Gastro úlety: Kuchař z Luxusu na talíři ve svém pořadu dojí oslici a vaří s ovčím mozkem

23. května 2016 5:55

Již jsme na Super.cz informovali, že v současnosti velmi diskutovaný pořad internetové televize Stream.cz Luxus na talíři není primárně ani tak o vaření, jako spíš vznikl jako vedlejší produkt nového seriálu zmíněné televize s názvem Žrouti.

Pravda je ale taková, že cooking show herce Roberta Mikluše s podtitulem „česky, ale dokonale“ vyvolala velkou vlnu reakcí, a to pozitivních, i zcela negativních. Není divu, když Mikluš španělské ptáčky svazuje stříbrnou nití, croissanty plní ovčím mozkem a kuřecí játra zastříkává koňakem Rémy Martin Louis XIII, jehož cena za lahev začíná na 48 990 korunách.

Co nejdivnějšího Mikluš podle sebe v pořadu provedl? „Musím říct, že občas se i kameramani odkláněli od kamery a kroutili hlavou, že už je to moc na hraně,” řekl nám ve video rozhovoru a zároveň dodává: „Chvíli jsem si připadal, že jsem točil gastro porno. Myslím si ale, že tam není nic, co by český divák nevydržel.” 

Jiří Čeladník , Super.cz

Zrušit