Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý může mít perfektní postavu, bez ohledu na genetické předpoklady, věří fitness guru Tracy Anderson. A ženy jásají a cvičí podle její metody jako pominuté. Patří k nim i Shakira, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox nebo Nicole Richie.

Soubor cviků, kterými tvaruje postavu svou i svých klientek, nazvala jednoduše Metoda Tracy Anderson. „Vyzkoušela jsem toho spoustu metod, ale nic nefungovalo tak dobře a tak dlouhodobě,“ říká na její adresu Gwyneth Paltrow.

Budoucí skvělý zdroj obživy přitom vzešel z potřeby redukce vlastní váhy. Dcera taneční instruktorky sama toužila stát se tanečnicí. Trénovala od dětství a v 18 letech se za svým snem přestěhovala z Noblesville v Indianě do New Yorku. Po prvním roce zde stráveném ale přibrala 16 kil, která se jí nedařilo zhubnout. Poté se dle informací na jejím oficiálním webu setkala s doktorem, jenž pracoval v rehabilitačním centru a pokoušel se zmírnit napětí velkých svalů posílením těch menších. To ji zaujalo.

Vyzkoušela, nejdřív na sobě, pak na dalších ženách, jak trénování a posilování malých svalů funguje na hubnutí a tvarování postavy (dobře), a postavila na tom kariéru. Že bude tak závratná, možná nečekala ani ona sama.

Vedle toho, že dělá trenérku americkým hvězdám, má studia v Hamptonu, New Yorku, Los Angeles i Londýně, vydává DVD s cviky na doma či má vlastní řadu sportovního oblečení.

Reklama

Další články

Načítám