Hlavní obsah
Článek

Stačí nasadit sluneční brýle a úsměv, rozhodit hřívu hnědých vlasů, podobně se obléct a dánská princezna je od té britské k nerozeznání, však posuďte sami!

Dánská korunní princezna Mary je sice přesně o dekádu starší než vévodkyně z Cambridge, ale před pár dny to během její soukromé projížďky na kole nedaleko královského paláce Amalienborg s jejími dvojčaty Josephine a Vincentem nebylo vůbec znát.

Pětiletá princezna a princ jsou nejmladšími ze čtyř dětí, které má Mary s manželem, dánským korunním princem Frederikem (47). Jejich prvorozeným potomkem je princ Christian (10), následovaný devítiletou princeznou Isabellou.

V téměř totožném oblečení v námořnickém stylu se vévodkyně Catherine účastnila sportovní akce se školáky SportsAid Athlete Workshop v londýnské Copper Box Areně v říjnu 2013. Dánská princezna ovšem s Kate sdílí podobný vkus už dlouho a nejednou se setkala s náznaky, že Kate kopíruje. Navíc poté, co si vévodkyně nechala zkrátit a ztmavit vlasy, jsou si obě ještě podobnější...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám