Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než stovka svatebních hostů byla o víkendu svědky úžasného momentu, kdy si po více než čtyřech dekádách společného života řekli své ano Sally Smith (82) s Colinem Dunnem (84).

Pár se seznámil v roce 1972 v jednom podniku v anglickém Leedsu, kde Sally pracovala za barem a Colin sem chodil pravidelně každý víkend po práci. Oba tehdy byli krátce po rozvodu. Sally měla už tou dobou čtyři malé děti, a tak moc času ani peněz na svatbu nezbývalo, a když už děti odrostly, dvojice si prý pokaždé říkala, že se vezme příští rok.

Sally s Colinem si nakonec dali hodně na čas a praštili do toho po 44 letech vztahu v době, kdy jsou již třináctinásobnými prarodiči a mají dokonce už i devět pravnoučat.

Dvojice nakonec stvrdila letitou lásku během obřadu v kostele St. Mary’s v Leedsu, svatební hostina se konala stylově v restauraci, kde se novomanželé poprvé poznali...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám