Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože nám herečka Martina Adamcová (50) už před hezkými pár lety zmizela z očí, český divák na ni zapomenout nemůže. Snad každý si ji totiž pamatuje coby četařku Babinčákovou z Tankového praporu, Áju z Playgirls nebo jako moderátorku kdysi snad nejsledovanější soutěže Hry bez hranic.

Adamcová našla svůj druhý domov v kanadském Montrealu a do Česka se vrací především za rodinou. Teď se však sympatická padesátnice, která působí jako filmová producentka, objevila nikoliv v Česku, ale ve francouzském Cannes, kde se koná slavný filmový festival.

Adamcová s úsměvem na tváři zapózovala u červeného koberce.  A jak je vidět, s přípravou na festival se moc nepárala. Líčidla nechala doma, zato opět ohromila značně odvážným dekoltem.

Ač padesátnici nezapře, vnady má opravdu pořádné a snad mnohem větší než v dobách, kdy v Tankovém praporu sváděla soudruhy vojáky...

Reklama

Další články

Načítám