Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Profesionální sportovkyně Ester Ledecká se mnohem lépe cítí na prkně na zasněženém svahu než před objektivem fotoaparátu. Když ale pózovala v kampani digitální televize, tak se úkolu zhostila statečně a se ctí. Dceru zpěváka Janka Ledeckého (61) dokonce ani nevyvedlo z míry, že se vedle ní postavila krásná blogerka Dominika Myslivcová (29).

Obě známé dívky dostaly za úkol být v reklamě soupeřkami, ale ve skutečnosti se mezi nimi vytvořil spíš přátelský vztah. „Ester na mě působí jako moc fajn a milá holka, prohodily jsme pár slov, ale přece jen jsme teď rivalky, takže si držíme menší odstup,” vtipkovala blogerka.

Pro zpívající internetovou hvězdičku bylo natáčení reklamy běžnou činností, v poslední době je před kamerou a fotoaparátem jako doma. Přesto pro ni focení bylo poměrně náročné. „Natáčelo se na vysokých podpatcích, s televizí na hlavě a ve strašné zimě od rána do večera, takže když došlo k focení, byla jsem fakt vyřízená a myslela jen na to, až si ty neskutečně nepohodlné boty vyzuji, říká Dominika.

Modeling ale rozhodně nebude Dominičino vysněné povolání. „Vyfotit pár fotek ještě neznamená být modelkou. Jsem soudná a s mojí výškou 162 centimetrů a ženskými tvary se za modelku nikdy ani považovat nebudu. Navíc mi přijde neskutečně vtipné, jak dnes používá oslovení "modelka" kdejaká hosteska, zlatokopka, nebo účastnice soutěže krásy. Podle mě by se modelky v Česku daly spočítat na jedné ruce,” říká Dominika Myslivcová.

Reklama

Další články

Načítám