Hlavní obsah
Článek

Lucie Gelemová (41) je žena, o níž by asi kromě jejích nejbližších příbuzných nikdo veřejně nic nevěděl, nebýt toho, kdyby se do ní na stará kolena nezbláznil Felix Slováček (80) a vztahem s ní kdyby před celou republikou nepotupil Dagmar Patrasovou (67). Mladá výtvarnice poprvé promluvila, řekla, že Dáda pere špinavé prádlo, zatímco ona je ta čestná a že jí nerozbila funkční manželství, protože to mezi Dádou a Felixem už dávno neklapalo. Jak na to reagovala královna dětských srdcí? Hlasujte v anketě na konci článku!

Bylo to docela překvapivé, že se Gelemová odhodlala vylézt na obrazovku a zkusit ze sebe udělat mravnou chudinku.

„Paní Patrasová řeší své problémy takovým pokleslým způsobem a pere soukromé špinavé prádlo na veřejnosti. Já si myslím, že mnohem vhodnější pro nás obě by bylo, kdybychom se sešly a v klidu si vše vyříkaly, a ne takhle to medializovat,“ dodala Gelemová, která si myslí, že kdyby Dáda Felixovi dávala to, co potřebuje, nemá důvod ji podvádět.

Jenže na tuhle nabídku samozřejmě herečka a zpěvačka nepřistoupí, je pod její úroveň o ní jen uvažovat. Tím by vlastně existenci milenky svého muže legitimizovala.

Prý jí myšlenkové pochody Lucie totálně vyrazily dech. Zvlášť ta část, v níž Gelemová připomněla, že kdysi měla Dáda Felixe odloudit od rodiny se čtyřletou dcerou a tak nemá nyní právo ji kritizovat. „Nechápu, kde se bere ta nebetyčná drzost hodnotit funkčnost našeho manželství,“ řekla tvrdě v Aha! zpěvačka.

Co si myslíte o slovech Gelemové vůči Patrasové?
Má pravdu
14,8 %
Kde bere tu drzost se o Dádu otírat?
15,2 %
Ani s jedním z těch tří nežiji, nemohu soudit
70 %
Celkem hlasovalo 39119 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám