Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Herec Jiří Langmajer (57) sice patří mezi nejlepší tuzemské herce, moc vysokým sebevědomím ale nehýří. Během rozhovoru na rádiu Bonton se přiznal, že nemůže konkurovat charismatu svého kolegy Marka Vašuta. A nejen to. Hvězda chystaného trháku Hranaři, který půjde do kin prvního prosince, prozradil, pro jaké ženy má slabost. A podle jeho slov je jeho modlou manželka jeho kolegy Miroslava Etzlera Vilma Cibulková (61).

„Vilma Cibulková, se kterou jsem hrával jednu dobu opravdu hodně a  na jevišti zažil něco, co už s jinou herečkou nikdy nezažiju, byla jednu dobu mojí modlou. Ale vždycky je to vykoupeno ještě něčím temnějším,“ svěřil se Langmajer, který je věhlasný svou slabostí pro něžné pohlaví.

Možná proto dostal nabídku ztvárnit postavu Olivera v divadelní inscenaci Románu pro ženy, což se mu nepovedlo před lety u filmu. „Byl jsem pozvaný i na kamerové zkoušky na filmového Olivera, ale bylo mi teď po letech řečeno, že jsem na to byl moc mladý. Myslím, že na tehdejší charisma Marka Vašuta jsem neměl a nemám na něj dodnes, nicméně na divadle se to dá snést,“ prozradil sebekriticky Langmajer, který si ale na rozdíl od Vašuta svou partnerku vybral sám.

„Ona to neví, ale já jsem hodně zapracoval na tom, aby to byla zrovna ona. Režisér mi půjčil celý casting na DVD a já jsem potom zatlačil na pilu,“ svěřil se herec, který si vybral o třicet let mladší Markétu Stehlíkovou, s níž má podle svých slov více než přátelský vztah.

„Já si do dneška s Markétou vykám, ale přesto spolu dnes máme, řekl bych, víc než kamarádský vztah. To neznamená, že spolu někde chodíme za ruce nebo na večeře. To vůbec ne, ona má svůj život, já svůj. Nicméně když tam přijdu, tak vím, že tam je člověk, se kterým souzním. Nemusím se dělat mladší, ani dělat fóry, abych byl zajímavý. Můžu se chovat úplně přirozeně, jak na jevišti, tak v zákulisí. A to je důležité,“ dodal Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám