Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem česká topmodelka Petra Němcová (44) na adresu svého kostnatého hrudníku poslední dobou moc pozitivních ohlasů nenasbírala. Kráska s širokým úsměvem z titulní strany plavkového Sports Illustrated z roku 2003 se zdála být nezdravě pohublá, což se nepěkně odrazilo i na jejích ženských zbraních. V Cannes ovšem jedním z nejodvážnějších modelů kariéry všechny odzbrojila...

Šestatřicetiletá rodačka z Karviné se na párty značky Chopard blýskla v neotřelém slavnostním overalu od Michaela Costella. Po dekoltu, na němž se dala počítat žebra, ani památky.

Petra naopak vypadala zdravě a maximálně smyslně. Odvahou přitom strčila do kapsy i takovou Kendall Jenner či Adrianu Limu, s nimiž na červeném koberci pózovala. Mezi těmito třemi ozdobami večera se nechala zvěčnit i německá podnikatelka a výkonná ředitelka zmiňované švýcarské značky hodinek Caroline Scheufele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám