Hlavní obsah
Článek

Na obrazovce veřejnoprávní televize už oblíbenou moderátorku Jolanu Voldánovou (55) pravidelně nevídáme. Před pár lety se rozhodla dát si pauzu v hektickém životě a zalíbilo se jí to. Proto jsme byli rádi, že jsme ji po delší době potkali. A to v poněkud netradiční roli.

Jolana nejen moderovala módní show návrhářky Ivany Follové pro nadaci Mathilda, ale byla i jednou z modelek. "Přehlídku jsem šla asi potřetí v životě a je pravda, že je to velký nervák. Zaplať pánbůh, že jsem neupadla," smála se Jolana, které Follové vybrala modely, v nichž vypadala, jako by měla vosí pas. "Ten pásek byl opravdu dobrý, tak bych to řekla," smála se.

"S mikrofonem se cítím pevnější v kramflecích. Vyfasovala jsem sice nádherné botky, ale chodit se v nich moc nedá, nanejvýš stát," přiznala. V den přehlídky měla podle svých slov disciplínu v jídle jako modelka. "Kromě snídaně jsme stihla sníst jen čtyři slané tyčinky," dodala.

A kde ještě můžeme Jolanu vůbec vidět? "Mám takový malý pořad Kafe s Jolanou, který mi dělá radost. Ale jinak dělám jen to, co potřebuju a co se mi líbí. Naštěstí to jde. Pauza se mi zalíbila, je přede mnou až na nějaké drobnosti zase volné léto, a strašně se na to těším," prozradila Voldánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám