Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen kvůli jejímu vystoupení stálo za to vyrazit na módní přehlídku Ivany Follové. Návrhářce totiž zazpívala naše nejlepší operní pěvkyně Dagmar Pecková, kterou nemáme šanci vidět jinde než ve velkých operních domech. Navíc žije v Německu.

"Kdyby mě pozvali od Chanelu nebo od Diora, odmítla bych, ale Ivanka je nejen moje dlouholetá návrhářka, ale i přítelkyně. A její modely mi řada kolegyň závidí. Jednou jsem vystupovala ve vídeňské opeře a jedna bulharská pěvkyně úplně zírala na moje nádherné červené hedvábné šaty a mámila ze mne, odkud je mám," svěřila Super.cz.

"Ivančiny šaty se vždycky setkají s velkým ohlasem. Už jich mám možná ke stovce, všechny je mám vyrovnané, některé už mi ani nejsou, ale je mi líto se jich zbavovat, protože se k nim vážou určité vzpomínky. A utěšuju se, že mi třeba ještě někdy budou," smáli jsme se, že by pomalu mohla založit muzeum šatů Ivany Follové pro Dagmar Peckovou.

Pecková se momentálně zdržuje více v Česku, protože tady připravuje nový projekt. "Ale nepřestěhovala jsem se, jen se tady zdržuju víc. Rodina je pořád v Německu, ale dětem už je devatenáct a patnáct, občas jim zavolám a občas jsem i doma. Ale podívejte se, obě už jsou ve věku, kdy už si to stejně zařídí podle svého. Myslíte, že mě někdo doma poslouchá?" uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám