Hlavní obsah
Článek

Když jsme se vypravili na zkrášlovací kliniku, kterou pravidelně navštěvuje moderátor TV Nova Martin Pouva, jenž uvádí zpravodajství spolu s Kristinou Kloubkovou, byli jsme za něj trochu v rozpacích. Není mnoho mužů, kteří by přiznali, že se takhle vylepšují.

"Původně jsem si taky říkal, že je to neobvyklé, ale když přišel nápad sem jít, tak jsem nevěděl, co, kromě doprovodu partnerky, bych tady měl dělat. Pak jsem ale zjistil, že to funguje i na chlapy," svěřil. "Živí mě tvář, to, jak vypadám," dodal.

A jaké procedury tedy podstoupil? "Odborné termíny po mně nechtějte. Žehlili mi obličej. A pak, protože jsem chodil do posilovny a poslední rok na to nemám vůbec čas, tak mi sem tam narostly špeky, tak mi žehlili i břicho. Nechci vypadat jako nějaký Ken, ale ani se nechci sám sebe leknout, když se ráno podívám do zrcadla. Pokud jde nějak ovlivnit, aby člověk neměl milión vrásek a nevypadal na sedmdesát osm, tak to udělám," vysvětlil. Svoji roli bezpochyby hraje i to, že na Nově patří k nejstarším moderátorům. "No, spíš jsem nejstarší," upřesnil.

Pouva měl původně dorazit s partnerkou, která nepřišla. Tak jsme byli zvědaví aspoň na to, zda se stále jedná o tu samou, o dvacet let mladší Petru, s níž se před dvěma roky rozešli, ale pořád se spolu tak nějak vídají. "Tuhle otázku jsem čekal, vídáme se stále, občas spolu něco podnikneme," krčil rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám