Hlavní obsah
Článek

Jen pár dnů poté, co se sympatický plavčík z Mostu Tomáš Martinka stal nejhezčím mužem planety, se s nabídkami na reklamu a modeling doslova roztrhl pytel. „Nabídek je strašně moc, už velmi brzy odjede na delší dobu do Indie. A pak se přesune za prací do Asie. Je takový typ Kena, má odzbrojující úsměv, líbí se,“ říká jeho manažer Michal Doležal. Super.cz také vyzpovídal samotného Tomáše, který stále nemůže kolotoč kolem sebe vstřebat.

Myslím, že jsem to doteď nevstřebal. Měl jsem ale a mám obrovskou radost, v žádném případě jsem nečekal, že bych vyhrál. Za úspěch bych považoval i postup do nejlepší patnáctky. Chodí mi gratulace z celého světa. Je to krása.

Jaká gratulace vás nejvíce dojala?

Ta od rodiny, byla od srdce. Mamka si to ořvala, ale i taťka brečel dvě hodiny v kuse. A moc mě potěšili, že mě přijeli přivítat na letiště.

Jaký dárek jste dostal od přítelkyně?

Na letiště přijela se zpožděním, pak jsem se od ní ale tři dny nehnul. Dlouho jsme se objímali a zbytek je nepublikovatelný. (směje se)

Máte už nabídky na práci?

Mám zahlcenou sociální síť, jsou tam doslova tisíce zpráv, teprve to budu probírat. Ale vše stejně řeší Michal. V úterý mě také čeká natáčení Show Jana Krause, už teď mám z toho trému. Tak snad to dobře dopadne a neudělám si tam ostudu.

Nejste na tom dobře s angličtinou. Jak jste se v Thajsku dorozumíval?

Rukama a nohama. Ale nebyl jsem sám, kdo měl s komunikací problémy. I samotní Thajci. Vtipné bylo, když jsme z pokynů organizátorů pochopili, že za dvě hodiny budeme v hotelu. Po dvou hodinách jsme ale vystoupili z autobusu u nějakého chrámu a pak cesta trvala ještě dalších šílených deset hodin. Ten den jsem se nesmál, teď už mi to ale připadá vtipné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám