Hlavní obsah
Článek

Většina jejích vrstevnic už dávno rezignovala na lásku, atomová zpěvačka Yvetta Simonová, která v listopadu oslaví už 88 let, ale zdaleka ne. Těší se prý, až se najde mladší chlápek, který se o ni bude starat jako o princeznu!

Yvetta Simonová se objevila v Jaroměři na charitativní akci Davida Novotného Večer pro dobrou věc a všichni se shodli na tom, že na svůj věk vypadá opravdu senzačně.

A také se tak cítí. „Myslím si, že ještě nějakého muže potkám, ale mladšího! A musí si mě hýčkat. Klidně si s ním zahraju volejbal,“ řekla na akci Yvetta, která by tak vyšla zájmy vstříc i mládenci, jenž je sportovně založený.

Na šestnáctém ročníku dobročinné akce (výtěžek šel na Muže roku 2009 Martina Zacha, který je upoutaný na vozík, na speciální základní školu a vybraly se peníze i pro dva stacionáře) se objevili například Miluše Bittnerová, Jitka Asterová, loňská finalistka České Miss Andrea Kalousová, Marcela Holanová, talentovaný mladík Tomáš Ringel z Talentmanie a řada dalších známých herců, zpěváků a bavičů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám