Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli se na červeném koberci v Cannes sešla skutečně silná hollywoodská trojka ve složení Susan Sarandon (69), Geena Davis (60) a Salma Hayek (57). Na premiéře thrilleru Správní chlapi s Ryanem Gosslingem a Russellem Crowem a později na recepci s názvem Kering And Cannes Film Festival Official Dinner v tamní historické vile Place de la Castre toto trio legendárních hereček budilo největší pozornost. A když společně dámy zapózovaly, blesky fotoaparátů osvítily široké okolí.

Dámy, které od sebe dělí vždy jedna dekáda, vypadaly ve svých večerních róbách s hlubokými výstřihy úchvatně. A zatímco Susan již svým dekoltem v Cannes stihla bodovat minulý týden během premiéry Hry peněz, Geena se představila poprvé a v nové blond barvě vlasů a blyštivých červených šatech se všem moc líbila. Setkání Thelmy a Louise po pětadvaceti letech se zkrátka povedlo...

To smyslná představitelka malířky Fridy Kahlo Salma Hayek nechá do útrob svého dekoltu nahlédnout téměř pokaždé, a i když tentokrát její fandové možná čekali trochu víc odvahy, starorůžové šaty s širokou sukní z ní i na prahu padesátky udělaly princeznu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám