Hlavní obsah
Famous
Článek

Bývala by to byla slušná žena učící ty mladší vědomostem a správnému vychování. Jenže z Britney Spears (42) je nakonec popová hvězda, o které věčně rozhodoval soud či její otec, a která nesměla jistý čas ani k vlastním dětem. Přesto tato popová hvězda věří, že by byla pedagožkou, nebýt zpívání.

„Pravděpodobně bych byla učitelkou. Miluju děti a i v tom, co dělám dnes, je jednou z nejoblíbenějších činností dne setkávání se s fanoušky, zvláště s těmi malými. Jsou vždy moc roztomilí. Moje máma byla učitelka. Specializovala bych se na čtení a historii,“ tvrdí Spears.

Synům Seanu Prestonovi a Jaydenu Jamesovi by dráhu hudebních hvězd nezakazovala, naopak je v tom hodlá podpořit. „Rozhodně bych je hodně hlídala, ale kdyby to chtěli dělat, pak bych je nechala jít. Velmi bych je ale chránila. Nikdo vás nemůže opravdu připravit na tuto branži a na zážitky v ní. Takže bych jim věřila, že mají dobré instinkty, aby věděli, co je správné a co špatné, a pomáhala bych je vést po cestě. Myslím, že mám zkušenosti,“ dodala Britney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám