Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ach, ta zrádná černá... Poslední, kdo doplatil na její průsvitnost zaviněnou blesky fotoaparátů, je americká oscarová držitelka za Terapii láskou Jennifer Lawrence (33). Na předávání cen GLAAD Media Awards si v sobotu vybrala model s nabíranou sukní a sáčkem ve stejné barvě. Jednoduchou hladkou strukturu vršku zřejmě herečka nechtěla narušovat rýsujícím se spodním prádlem, a tak šla naostro, což velmi potěšilo fotografy čekající před místem konání na Manhattanu.

Pětadvacetiletý herecký talent, kterému svého času dělala velký problém chůze na podpatcích, onoho večera předával ocenění Excellence In Media kolegovi Robertu DeNirovi. Ačkoli nejedna celebrita už absenci podprsenky a průsvitnosti černé za určitých světelných podmínek využila záměrně, zrovna u Jennifer se nejspíš skutečně jednalo o módní přešlap.

Bývalá přítelkyně Chrise Martina například velmi těžce nesla, když před necelými dvěma lety po útoku hackerů unikly její intimní nahé fotografie na internet. Jennifer ale může být klidná, ostudu si svým nečekaným sobotním odhalením určitě neuřízla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám