Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český producent, scenárista a režisér Petr Jákl (42) se na americké premiéře svého hororu Ghoul doslova zamiloval do hvězdného stropu, který byl přímo v sále.

Noční obloha ho zaujala natolik, že si ji přál mít i doma, ať to stojí cokoliv. Jen málokdo by přitom do urostlého manžela bývalé rosničky Romany Jákl Vítové (38) řekl, že je až takový romantik.

Za namalovaný hvězdný strop přitom Jákl neváhal zaplatit 50 tisíc korun. Nejprve nechal dcerkám Elise a Sofii vymalovat jejich dětské pokoje, pak však společně s manželkou zatoužili mít hvězdnou romantiku i v ložnici.

Malba u Petra trvala několik hodin. Jeho děti se díky tomu naučily hezky poznávat Velký vůz nebo planety.

"Většinou jsem padl do postele, zavřel oči a spal. Od té doby, co mám nad sebou hvězdný strop, tak ještě nějakou dobu koukám na hvězdy a spí se mi stejně dobře jako pod širákem. Navíc s dětmi hvězdy různě počítáme, a tím se většinou samy uspí," pochvaloval si režisér, který je mimo jiné podepsán také pod filmem Kajínek.

Petr se nyní připravuje na další dva velké filmové projekty. O co se jedná, zatím tají, ale šušká se, že brzy začne natáčet velkofilm Jan Žižka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám