Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) tenhle týden oslaví pětileté výročí od seznámení se svým dnes již manželem Josefem Koktou. A nebude to jenom o romantice v Neapoli, ale slaví i nahotou. Ornella má nové sexy snímky, na které je pyšná. Mrkněte sami!

Modelka se rozhodla spojit s jednou klinikou a dodat ženám sebevědomí, aby se nebály zkrášlovat se.

„Propagovat jen šíleně drahé produkty je sice pěkné, ale teprve myšlenka, že třeba i žena z menšího města si může dovolit zkrášlující proceduru, mě dělá šťastnou. Hlavně s takovými ženami jsem ve spojení na mých sociálních sítích, kde se jim snažím pomoci a naslouchat,“ říká Koktová.

„Vím, že i sebemenší zákrok může zvednout sebevědomí do výšin. Třeba jako mezoterapie, která hydratuje a zároveň zredukuje vrásky na obličeji. Sebevědomí je pravě to, co obecně českým ženám chybí, a potřebují jej znova nabýt,“ pevně doufá.

Sama prý žádný zákrok ještě nepodstoupila, ale prý se mu v budoucnu nebude bránit. Tak jsme zvědaví, jestli někdy za třicet čtyřicet let nedopadne jako některé ze starších dam, které to přehánějí a pro samý botox už neumějí ani vykouzlit úsměv na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám