Hlavní obsah
Článek

Janek Ledecký (61) se chystá natočit videoklip ke svému singlu z nového alba Na konci duhy. Obrazová podoba písně bude vznikat v italských Benátkách a zpěvákovi bude sekundovat slovenská herečka Silvia Šuvadová (43). Super.cz nemohl chybět na kostýmové zkoušce obou aktérů před odjezdem na natáčení.

Ptali jsme se Ledeckého, podle čeho padla volba právě na Šuvadovou. „Wau, viděli jste ji? Mně už v klipech hrála spousta krásných ženských. Ale tohle je extraliga,” nadšeně uvedl Janek, který vůči slovenské herečce neskrývá obdiv. „Dnes na kostýmní zkoušce jsme se viděli poprvé. Ale hned jsem jí prozradil, že už od Kolji boduje v mé soukromé hitparádě nejkrásnějších hereček světa.”

Nežárlí Jankova manželka Zuzana na to, že bude trávit čas s tak krásnou ženou v jednom z nejromantičtějších měst světa? „Kdyby měla Zuzka žárlit na to, že jedu do Benátek natáčet, tak to by se mnou asi těžko vydržela tak dlouho,” řekl hudebník.

Ledecký navštívil Benátky se svou manželkou už několikrát, ale vždy jen krátce. „Vlastně jsme tam nikdy nebyli tak dlouho, jak by bylo potřeba. Budu s tím muset něco udělat,” culil se Janek Ledecký, který dobře ví, co je ve vztahu třeba. Ostatně ne nadarmo patří jeho manželství mezi nejdelší a nejstabilnější v českém šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám