Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) nemá svou dokonalou postavu zadarmo. Trojnásobná maminka, stejně jako řada jiných celebrit, propadla kouzlu běhání. A díky tomu se udržuje v perfektní kondici. Půvabná čtyřicátnice se na sociální síti pochlubila fotkou z ranního joggingu.

Ve sportovní podprsence a legínách byla Daniela za neskutečnou kočku. Zaujalo především její vysportované bříško, které by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Peštová kromě běhání pravidelně cvičí a dodržuje životosprávu. S tímhle tělem nemá sebemenší důvod odcházet do modelingového důchodu. Není divu, že neustále dostává lukrativní pracovní nabídky.

"Řekla bych, že se modelky mojí věkové kategorie naopak v téhle době často vrací na molo," prohlásila nedávno Peštová, kterou coby modelku ještě nějaký ten pátek určitě budeme vídat.

Daniela vychovává s hudebníkem Pavolem Haberou dceru Ellu Joy Annu a syna Paula Henryho. Z prvního manželství s Tommasem Butim má syna Yannicka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám