Hlavní obsah
Článek

Majitel bezpečnostní agentury Josef Rychtář (65), který nyní pečuje ve svém domě v Říčanech o zhroucenou Ivetu Bartošovou (†48), promluvil.

„S Ivetou se znám již šestnáct let. Seznámili jsme se v době, kdy bydlela v Říčanech a zrovna jí otrávili psa... Ivetě jsme střežili nejen její majetek, ale i ji samotnou a také Artura,“ svěřil se v rozhovoru pro Blesk Rychtář. Přátelé se z nich stali prý proto, jelikož si zavolali kromě pracovních kontaktů i na narozeniny a protože Rychtář s manželkou Bartošovou obdivují jako zpěvačku.

Kamarádství Iveta využila nedávno, kdy se po návratu z Itálie, bouračce a umístění v nemocnici cítila opuštěná. „Zřejmě selhaly její známosti, tak mě volala o pomoc. Do SMS zprávy mi napsala SOS. Mluvil jsem s ní na lůžkové části a přinesl jí od Domenika (Martucciho) tři tisíce korun,“ popisuje Ivetin ochránce. Pak přiznává, že labilní pěnice chtěla ze špitálu utéct, jak je jejím zvykem, už druhý den. Nakonec ji přemluvil, aby zůstala alespoň do pondělí.

„Volal mi Domenico, že je připraven odjezd do Itálie. Ale vůbec se nezmiňoval o stavu Ivety,“ uvedl Rychtář, kterého prý Martucci zklamal, protože neplní, co Ivetě slíbil. Prý se chtěl setkávat na místech, odkud by Rychtáře mohli pohodlně sledovat novináři a odhalit tak útočiště Ivety. To se pak ale stejně stalo, protože Bartošová své soukromí prodala novinářům za peníze.

V domě rodiny se prý Bartošová může svobodně pohybovat a je jako člen rodiny. Dokonce si i sama pere! Taková idylka to ale zase není. „Občas mi Iveta řekne, ať jdu do hajzlu. Ale já se na ni nezlobím. Říká to upřímně a vím, že to nemyslí zle. Když se naštveme nebo se nám něco nelíbí, tak si to prostě řekneme,“ překvapuje Rychtář. Že by nevděčná Iveta zase zapomněla, že je prakticky její zachráncem?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám