Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) sice vyrazila do Vysokých Tater, protože byla pozvána jako kmotra otevření nového luxusního hotelového resortu, ale využila toho i k rodinné rekreaci. Vlakem dorazila i s manželem Karlem, syny Maxem a Brunem a chůvou Magdou, která se o kluky starala, když měla Simona pracovní povinnosti.

Jinak si ale rodinka připravila soukromý program, který vyhovoval hlavně klukům. Karel chtěl sice původně stopovat medvědy, protože se nedaleko hotelu objevily jejich stopy, pak ale skončili u relativně bezpečnější zábavy. Od Tatranské Lomnice vyrazili ke Štrbskému plesu na koňskou farmu.

Na koně se těšili hlavně Max s Brunem, ale přemluvit se nakonec nechala Simona, která prý nikdy na koni neseděla a po tomhle zážitku si to ani nehodlá zopakovat. V koňském sedle jí to ale seklo. A aby nebylo adrenalinu málo, všichni se ještě vydali i lanovkou na Lomnický štít, kde ještě teď, na začátku května, začalo vydatně sněžit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám