Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marcela Marka alias Mersího pamětníci znají z kapely Burma Jones, kde působil jako devatenáctiletý kluk, a poprvé si tak na vlastní kůži vyzkoušel, co je být slavný. Skladbu Samba v kapkách deště si zpíval celý národ. Úspěšná byla také jeho další kapela Děda Mládek Illegal Band. A právě sláva stahovala Mersího k zemi.

"Najednou jsem prostě nevěděl, jak s tím pracovat. Bylo to o tom, přijdeš na pódium, stáhneš holku, užiješ si, a to jsou věci, které ti zamotají hlavu," vzpomínal Mersí na slávu v Burma Jones.

"Pak jsem se na to vykašlal, nebavilo mě hrát na bicí a odešel jsem, docházely mi peníze, neměl jsem kde bydlet, žil jsem ze dne na den, sháněl jsem peníze, jen abych měl na pivo a na nějakou tu drogu. Měl jsem jednu tašku, umýval jsem se na záchodě v hospodě, a protože jsem neměl kde bydlet, tak jsem každej večer musel v baru sbalit nějakou holku. V té době mi to bylo úplně jedno, rezignoval jsem na všechno, zapomněl jsem dokonce nastoupit na školu na Ježkovu konzervatoř," prozradil reportérovi Tomášovi Krausovi.

Mersí žil na hraně zákona. „Kradl jsem, já jsem prostě šel do sámošky a něco jsem šlohl," přiznal otevřeně. Co nakonec Mersího zachránilo a proč poté bojoval o holý život? To se dozvíte exkluzivně v TopStar magazínu v pondělí ve 21:30.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám