Hlavní obsah
Článek

Pakliže měl ve zlaté éře Hollywoodu někdo pověst hřebce, byl to jednoznačně Marlon Brando. Důkazem jeho sexuální přelétavosti je nejen množství pikantních historek o sexu se slavnými muži i ženami, ale také počet jeho potomků. V médiích se spekuluje nejčastěji o šestnácti dětech. Přesný počet se však liší a přímé důkazy chybí.

Živočišný Marlon si potrpěl na exotické typy dívek a ty si vybíral také za své manželky. První byla indická herečka Anna Kashfi. S tou Marlon vydržel sotva dva roky a narodil se jim syn Christian. Druhou manželkou byla mexická herečka Movita Castaneda. Z tohoto svazku pochází syn Miko a dcera Rebecca. Nejvíce trpělivosti prokázala třetí manželka. Jeho tahitská kolegyně Tarita to s ním vydržela celých deset let. Narodil se jim syn Teihotu a dcera Cheyenne.

Do manželství už se Brando později nehnal, ale v plození svého potomstva pokračoval směle dále. Jeho hospodyně Maria Cristina Ruiz mu v devadesátých letech porodila tři další potomky. Další děti byly důsledkem náhodným vztahů a krátkodobých známostí. Jedním z nich je například známý herec Stephen Blackehart, který se narodil jako Stefano Brando.

A právě s vlastními potomky jsou spojeny největší osobní tragédie Marlona Branda. Třetí manželka Tarita obvinila Branda na základě deníkových zápisků své dcery Cheyenne z toho, že ji měl údajně zneužívat a způsobil jí psychické problémy. Zdeptaná dívka, která trpěla depresemi, se v roce 1995 oběsila. Všichni z její smrti vinili především Marlonova syna z prvního manželství Christiana, který v roce 1990 při potyčce opilý zastřelil jejího přítele a skončil ve vězení. Nezdárný syn, který měl problémy s pitím, drogami a byl obviněný také z týrání vlastní manželky, zemřel čtyři roky po svém otci na zápal plic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám