Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Dasha září štěstím a užívá si sedmý měsíc svého těhotenství. Rozhodla se podpořit osvětu dalších nastávajících maminek, a proto se po Sandře Novákové stala další hvězdnou patronkou projektu Společně, který nabízí těhotným a kojícím maminkám v Praze řadu příležitostí pro získání cenných informací.

Ne všechny nastávající maminky totiž vědí, jaké produkty jsou pro ně vhodné a jaké nikoliv. Právě v tomto má projekt ženám pomoci. „Těhotenství mě doslova přinutilo začít dbát o pravidelnější a pestřejší stravu. Možná i proto se cítím tak dobře. S odborníkem jsem jídelníček nekonzultovala. Čerpala jsem zatím z internetových stránek, které potraviny jsou v těhotenství nevhodné a které živiny z jakých potravin získám, aniž bych musela užívat speciální doplňky stravy,“ uvedla zpěvačka.

Očekávání miminka někdy ovlivní návyky obou partnerů. Jak tomu bylo v případě Dashy a jejího partnera? „Drží se mnou basu v absenci pití alkoholu a kávy, jinak si dál občas ve stravování hřeší, já odolávám a kupodivu mi to vůbec nevadí,“ svěřila se sympatická zpěvačka.

Evropský projekt Společně, zaměřený primárně na podporu správné výživy a životního stylu u těhotných a kojících maminek, se může pochlubit skvělými výsledky. Od srpna loňského roku se do něho zapojilo již více než 1 000 účastnic.

Reklama

Další články

Načítám