Hlavní obsah
Článek

Stále půvabná bývalá rosnička Tina Pletánková, která loni začala randit s hercem Čestmírem Řandou (†60) a prý jim to perfektně klape, evidentně nezvládá zájem novinářů o partnerovu vězeňskou minulost!

Tina se ve společnosti ukazuje jen výjimečně. Teď přišla podpořit křest knížky kamarádky Lucie, jakýsi deník matky žijící částečně i na sociální síti. Ale prý dělala drahoty. „Její podmínkou účasti bylo to, že nebude dávat rozhovory žádným novinářům. Bojí se, aby se jí zase neptali na kriminální minulost jejího partnera,“ dozvěděli jsme se na místě křtu. Čestmír Řanda skončil před časem ve vězení za neplacení alimentů, od té doby se prý však už poučil a seká latinu.

Kmotrami se staly Olga Lounová a moderátorka Nora Fridrichová, přijela patnáct minut po začátku, což vzbudilo menší rozruch, ale nikdo se nevztekal a všichni to přijali s humorem. Moderátorkou křtu knížky byla Eva Decastelo, která místo honoráře dostala pekáč s dozlatova upečenou kachnou.

„Lucka je moje kamarádka a její prvotina je tak strašně vtipná, že mi bylo ctí být u jejího vstupu do světa knih. Zná mě, takže dobře věděla, že mě potěší víc než penězi kusem žvance,“ smála se.

Očekávaný trhák letošního jara je unikátní tím, že je složený výhradně jen ze statusů na sociální síti. Hodně lidí už dlouho vtipné psaní matky tří dětí sleduje a kvituje její smysl pro humor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám