Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dá vám dnes někdo něco zadarmo? Jasně, a my víme kdo! E-shop MT nábytek pro vás má zdarma dopravu na všechno zboží v nabídce. Takže ať si objednáte poličku na zeď, nebo kompletní obývákovou sestavu, nezaplatíte za doručení ani korunu navíc. K tomu si přidejte slevy až 67 % i možnost vrácení zboží do 45 dnů a vyjde vám, že výhodněji nový nábytek nikde jinde nepořídíte. Akce trvá jen do 25. května!

I v malém obýváku dokážete velké věci. S parádní obývací stěnou za neskutečnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměňte svůj obývací pokoj moderní variabilní stěnou Sigma 2. Vaše domácí večery budou mít úplně jinou atmosféru, protože na přání k ní dostanete atraktivní LED osvětlení prosklených skříněk. Potěší vás široký televizní stolek, rozmanité úložné prostory i odolná povrchová úprava, kterou hned tak něco nezničí. Za tu cenu prostě pecka. Dříve za 11 631 Kč.

Jak si ustelete, tak si lehnete. Ustelte si v parádní ložnici, zlevněné více než o třetinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se svěží a s dobrou náladou v péči ložnicové sestavy Veria ve tmavé variantě přírodního dekoru. Velikost postele i typ matrace si vyberete podle svých potřeb, takže si spaní přizpůsobte přímo sobě na míru. Díky prostorné skříni a komodě také po ránu hned najdete něco oslňujícího na sebe a v zrcadle okamžitě zhodnotíte, jak vám to sluší. Super tip! Dříve za 17 758 Kč.

Připravená na cokoliv. Do šatní skříně s obří slevou schováte svršky i milence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechno oblečení, a nejen to, pohodlně uložíte do šatní skříně Gerardo, kterou si vyladíte podle svých představ. Zvolíte si totiž její šířku i barvu přírodního dekoru. Uvnitř pak najdete několik prostorných polic a šatní tyč, tedy vše, co vaše garderoba potřebuje. Velké čelní zrcadlo nakonec už jen potvrdí, že vám to dnes vážně sekne. Nenechte si ujít extra nabídku. Dříve za 10 650 Kč.

“Pěkný na pohled, kvalitní zpracování, super cena,” říká Marie. Potěší jídelní set i vás?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

6 lidí se pohodlně nají u jídelního setu Tulius, na který zákazníci pějí jen samou chválu. Proč? Protože mají pevný nábytek, který jim vydrží spoustu let. Protože si vybrali některou z mnoha kombinací moření bukového dřeva s barvami a vzory čalounění židlí v látce nebo ekokůži. Protože lehce očistí odolnou desku z lamina. Protože… Víte co? Přesvědčte se raději sami. Dříve za 15 209 Kč.

Doprava na všechen nábytek úplně zdarma? Ano, a navíc totálně šílené slevy až 67 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se to veze, už to jede! Všechno, co si od 12 do 25. května vyberete u MT nábytek, vám přivezou až domů zadarmo. Třeba moderní ložnicovou sestavu zlevněnou skoro o 13 tisíc. Nebo obývací stěnu s atraktivním osvětlením se slevou přes 16 tisíc. A více než 8 500 dalších modelů nábytku do vašeho bytu, domu i zahrady. Není na co čekat, akce končí za týden!

Další články

Načítám