Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechno, co dokáže Jamie, dokážu taky, jako by chtěl říct obávaný britský šéfkuchař Gordon Ramsay (49). Hvězda pořadů Pekelná kuchyně, Masterchef či Ano, šéfe s Gordonem Ramseym prozradila, že s manželkou Tanou čekají už páté dítě. Ani ne dva měsíce zpátky přitom se stejnou radostnou novinou přišel jeho krajan a nejslavnější kulinářský rival Jamie Oliver (40), jehož žena Jools se na filmové premiéře objevila s již viditelně kulatým bříškem.

Tihle dva si o sobě sice myslí své, ale srovnávání se nevyhnou už i kvůli podobnostem v jejich životech, které jsou až zarážející. Zatímco nerudný Gordon nejde pro sprosté slovo daleko a televizní diváky si kromě mistrovského kuchařského umění získal i jazykem ostrým jako břitva, Jamie zvolil strategii sympatického kuchtíka od vedle, co se pere za zdravější obědy ve školních jídelnách. A jelikož oboje u lidí boduje, každý z nich si může dovolit natáčet stále nové a nové pořady o vaření, které jim vynášejí hotové jmění.

V osobním životě toho ovšem tyto dva spojuje snad ještě víc. Šlechtí je především dlouhá léta strávená po boku jediné ženy bez skandálů. Ramsay, jenž je majitelem několika luxusních restaurací, které posbíraly šestnáct michelinských hvězd, si svou ženu Tanu bral v roce 1996.  Jamie je s Jools ženatý sice až od roku 2000, ale chodit spolu začali o sedm let dřív. Oba páry mají přitom čtyři děti, a to dokonce ve stejném složení (tři dcery a jeden syn). A teď navíc nejslavnější kuchaři světa čekají páté. Tak co třeba zakopat válečnou sekeru na společné dovolené, pánové?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám