Hlavní obsah
Článek

Z koníčku si udělal profesi a dobře mu za to platili! Blízká kamarádka nedávno zesnulého českého herce z filmů pro dospělé Honzy Veličky (†30) alias Denise Reeda nám prozradila, že mladík se jí před tragickou smrtí svěřil, jak obrovskou sumu mu natáčení lásky před kamerou vynáší!

Honza byl od puberty sukničkář, takže není divu, že původně chtěl být kadeřníkem, aby mohl být nablízku ženám. „Rodičům ale tahle profese nebyla dost dobrá, proto chtěli, aby vystudoval střední školu se zaměřením na letový provoz. Podvolil se tomu, ale hned po škole začal s erotickými filmy,“ řekla Super.cz Honzova dobrá známá.

„Svěřil se mi, že si vydělal kolem 250 tisíc měsíčně,“ prozradila. Nešlo o žádnou řeholi, Honzu to nehorázně bavilo, doma to navíc jeho přítelkyně jako nevěru nebrala.

„Samozřejmě ale bral podpůrné prostředky, stejně jako ostatní. Jde o injekce, které se píchají blízko kořene mužství, a jsou účinnější než modré pilulky,“ sdělil nám velmi dobře informovaný zdroj.

Žádný další film už ale Velička nenatočí. Zemřel poté, co při jízdě na motorce ve vysoké rychlosti narazil do stromu. Zůstali po něm zdrcená přítelkyně, kterou si měl brzy brát, a malý synek, jehož strašně zbožňoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám