Hlavní obsah
Článek

Momentálně nejslavnější český herec z filmů pro dospělé Jan Velička (†30) alias Denis Reed, který se před nedávnem zabil na motorce, když ve vysoké rychlosti narazil do stromu, měl krátce před svatbou. „S přítelkyní se měli brát. Byla ze stejné branže,“ dozvěděli jsme se.

Super.cz vyzpovídal Honzovu velmi blízkou kamarádku, která o něm věděla víc než většina ostatních. Třeba i to, že se už brzy chystal své dlouholeté přítelkyni, s níž měl synka, navléknout snubní prstýnek.

„Byla to už vlastně téměř manželka. Mimochodem vůbec není pravda, že by točila erotiku před kamerou, jak se někde psalo. Ale ze stejné branže byla, to je pravda. Líčila pornoherečky, byla maskérka a vizážistka,“ přidal zdroj s tím, že Honzova družka, která se ho dlouho snažila odradit od nebezpečné jízdy na motorce a po jeho smrti si vylila srdce na sociální síti, měla nakoukané všechny partnerovy filmy.

„Občas mu z legrace vyčítala, že před kamerou ty milostné věci vykonává lépe než doma. On sám se moc bál toho, že ji nakazí nějakou chorobou, protože se během kariéry několikrát skutečně léčil, takže spolu moc intimit neměli. Na její rýpání vždy odpovídal vtipem, že v práci za to dostane zaplaceno a že tam se musí snažit,“ směje se při vzpomínce na Veličkovo vyprávění jeho známá.

„Byl to normální, veselý a milý kluk. Když byl nervózní, začal trochu šišlat, což na něm bylo roztomilé. Je ho hrozná škoda,“ uzavřela kamarádka zesnulého herce z filmů pro milovníky cizích soukromých radovánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám