Hlavní obsah
Článek

Nečekaná smrt asi v současnosti nejpopulárnějšího herce z filmů pro dospělé Honzy Veličky (†30) zasáhla nejen jeho blízké, ale i tisíce jeho fanoušků. A to i z řad pánů, kteří jsou na pány. Jenže jak se Super.cz dozvěděl, mladík, jenž měl v práci v posteli prý na čtyři tisíce žen a přes tisícovku mužů, se za tuhle část své kariéry styděl!

Filmy pro gaye začal točit před dvanácti lety, ale i když by i zde mohl udělat závratnou kariéru, radši se jim později už nevěnoval. Vždyť i samotné erotické snímky začal točit jen proto, že nadevše miloval ženy, a tak pro něj gay scénky byly mimo jeho přirozenost.

„Všude se teď píše o tom, že točil s dívkami, ale i gay porno. On sám ale o natáčení s muži mluvil nerad. Vlastně vůbec o něm nehovořil. Když někomu dával rozhovor, zakazoval na tohle téma jakékoli otázky. Když to chtěl někdo nakousnout, přímo si vymínil, že tam nic takového nezazní,“ dozvěděli jsme se od velmi dobré kamarádky zesnulého herce, který se zabil na motorce a zanechal tu po sobě přítelkyni s malinkým synem, kterého nadevše miloval.

„Miloval žít naplno. Loni si nechal na ruku vytetovat ‚I live fot the moment‘ (žiju přítomností – pozn. red.), což ho vystihovalo nejvíc ze všeho. Říkal, že si chce užít každou minutu života tak, jako by měla být jeho poslední. Tak se mu to nakonec podařilo,“ dodala smutně Honzova dobrá známá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám