Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Keri Russell (40) poslední tři roky naplno zaměstnává titulní role v seriálu Takoví normální Američané, kde s Matthewem Rhysem ztvárňují sovětské špióny a agenty KGB žijící v utajení v USA v době studené války. Navenek vystupují jako běžný americký manželský pár a o jejich skutečné identitě nic netuší dokonce ani jejich děti. Seriál se stal nejen v USA velice populární a momentálně se vysílá už jeho čtvrtá řada, v níž na Keri čekala i jedna dost pikantní scénka.

Devátá epizoda čtvrté série obsahovala pro čtyřicetiletou držitelku Zlatého glóbu za seriál Felicity postelovou scénu. A i když se nejednalo o klasické intimní hrátky, Keri se jen částečně halila do prostěradla a odhalila tak dost ze svého těla a jako bonus kompletně nahý skálopevný zadeček. Ten už ovšem sehrál svou roli i v jednom z minulých dílů před více než rokem.

Zajímavostí ovšem je, že Keri našla ve svém seriálovém manželovi i životního partnera. S o rok starším Matthewem Rhysem začala chodit již v počátcích natáčení a letos v lednu oznámili, že čekají miminko. Zatímco pro Rhyse půjde o prvního potomka, Russell do vztahu přišla již se dvěma dětmi. S dřívějším partnerem Shanem Dearym má devítiletého syna a pětiletou dceru.

Reklama

Další články

Načítám