Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51), která loni zářila v taneční show StarDance, patří k ozdobám snad každé společenské akce. Postavu má jako laňka a sluší jí snad každý model, který oblékne. Naposledy zazářila na otevření jedné pražské půjčovny vozů, kam přišla v jednoduchých černých šatičkách a bundičce.

Přestože venku zrovna nebylo úplné teplo, bundičku sundala a odhalila tak prosvítající vnady. Pod šaty si totiž nevzala podprsenku, což přítomným mužům určitě nevadilo. A zřejmě ani usměvavé Schneiderové, která vypadala jako éterická víla.

Jitka je po StarDance stále pracovně vytížená nejen v divadle. Po filmech Hany, Dvojníci a Ztraceni v Mnichově, které jsme viděli loni, opět točí.

"Dostala jsem scénář na pohádku, která se bude točit v létě. Teď jsem dotočila trojdílný film, psychologické krimi s Ondřejem Vetchým, to byla moc příjemná spolupráce, a budu také v seriálu České televize," prozradila nedávno v rozhovoru pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám