Hlavní obsah
Článek

Říkáte si, co je to za nesmysl? Proč by se plastičtí chirurgové měli bát nějakého stromu? Je zde totiž novinka, která může plastickým chirurgům odlákat zákazníky.

Trápí vás vrásky? Baobabový olej – to nejlepší pro vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadili jste do boje s nimi hydratační krémy, nebo se dokonce chystáte využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Obsahuje obrovské množství vitamínů, antioxidantů, tříslovin, katechinů a flavonoidů. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje pokožku, ale nemastí. Dokáže navodit regeneraci poškozené, popraskané či vrásčité kůže. Na boj s vráskami využijte levné a čistě přírodní řešení – baobabový olej v biokvalitě.

Mensicol – to nejlepší pro ženy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše ženství nám přináší mnoho radostí i mnoho starostí. Menstruační krvácení prožijeme zhruba 400x za život! Nejednu z nás v životě doprovází bolestivá menstruace, nepravidelná menstruace nebo občasné krvácení z dělohy. Málokterou z nás minou potíže spojené s přechodem – tedy s klimakteriem. Sama příroda nám přitom nabízí zdatného pomocníka. Seznamte se s přípravkem Mensicol s unikátním složením.

Sužují vás příznaky klimakteria?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve složení Mensicolu se nachází silná kombinace dvou přírodních látek. První z nich je výtažek z drmku obecného. Mechanismus působení je poměrně komplikovaný. Z účinných látek obsahuje hlavně silice (limonen, cineol, pinen a sabinen). Dále flavonoidy (kaempferol, orientin a isovitexin) a hormonům podobné látky. Druhou složkou přípravku je inulín. Je to ve vodě rozpustná vláknina, která je prospěšná pro trávicí systém.

Zdravá střeva - základ vašeho zdraví!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita, premenstruační syndrom? Recept je tu již několik tisíc let! Řešením je zlatá lněná vláknina. Má vynikající oříškovo-máslovou příchuť. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Zlatá lněná vláknina může působit i na menstruační cyklus tím, že vyvažuje poměr mezi estrogenem a progesteronem, což zmírňuje příznaky premenstruačního syndromu (PMS) a menopauzy. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje střevní peristaltiku, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku a zpomaluje jeho vyprazdňování. Super cena pro čtenáře Super.cz!

Další články

Načítám