Hlavní obsah
Článek

Internetová televize Stream.cz představila dva nové pořady o vaření, které hned po odvysílání prvních dílů vzbudily rozporuplné reakce.

Luxus na talíři s hlavní hvězdou Robertem Miklušem a Vaříme s Mírou v podání Míry Hejduka jsou koncipovány jako standardní pořady o vaření, nicméně dotaženy do extrému, resp. do absurdna. Pointa je v tom, že jsou součástí konceptu, který vytvořili tvůrci seriálu Kancelář Blaník a za jejich existencí stojí nadsázka. Ve skutečnosti totiž navazují na nově vzniklý seriál zmíněného internetového média s názvem Žrouti.

To ale diváci nevěděli, a tak jim Robert Mikluš ve svém pořadu o luxusním vaření s podtitulem „česky, ale dokonale“ může přijít, jemně řečeno, trapný, když při vaření svíčkové nabádá ke koupi vakuovacího přístroje, španělské ptáčky svazuje stříbrnou nití, croissanty plní ovčím mozkem, kuřecí játra zastříkává koňakem Rémy Martin Louis XIII, jehož cena za lahev začíná „už“ na 48 990 korunách a při přípravě žemlovky dojí oslici.

„Čekám každý den, kdy dostanu po dr*ce od nějakého člověka, co si to pustil jednou a má na mě pifku. I mezi mými kolegy herci se objevily negativní reakce, píšou mi, do čeho že jsem se to namočil, že jsem prodejná ku**a, a že mi přejí lepší role,” popisuje nepříjemné stavy posledního období Mikluš. „Já jsem byl poslední tři týdny v závazku mlčení a mohl jsem maximálně jen naznačit, že to možná bude mít nějaký vývoj.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám