Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se dostal na oči veřejnosti, když se v rámci jedné reportáže skoro celý svlékl v pražském metru, teď spatřily světlo světa snímky, na kterých Josef Mádle opět odhaluje svou vysportovanou postavu.

Jde o téměř romantické snímky. A série fotek také vznikla na romantickém místě – v mlýně. „Fotili jsme ve zchátralém mlýně, zrovna ve dnech, kdy pršelo a byla zima. Ale to k tomu zkrátka patří, o to větší to byl zážitek. Moc často nefotím, ale rozhodně je fajn, když si může člověk odskočit od mikrofonu. Focení je podobné jako divadlo, snažíte se s fotografem divákovi vyprávět příběh,“ říká třiadvacetiletý Josef Mádle, který ví, o čem mluví, protože divadlo také hraje a občas se věnuje i fotomodelingu.

Autorkou fotek je Jana Pechlátová, která si mladého reportéra a moderátora vzala do parády a vymyslela kompozice, které snímkům dodávají ten pravý šmrnc. „S Janou se známe už několik let. Oslovila mě s tím, že má nápad pro nové fotky a zda bych do toho s ní nešel. Víc už jsem vědět nepotřeboval. Do focení jí nemluvím. Je to jeden z těch lidí, kterým při práci důvěřuji a nechám je si se mnou dělat, co chtějí,“ říká Mádle, který je stále nezadaný.

„Zatím mi to vyhovuje a na vztahy nemám moc času. Jsem hodně pracovně vytížený. Když nejsem v Praze a mám volno, jedu domů do Dvora Králové a buď jsem s rodinou, nebo tam mám nějaké akce. Nenudím se,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám