Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O americké modelce a aspirující herečce Charlotte McKinney jsme sice už tento týden psali, a to byla dokonce na pláži v Malibu jen v bikinkách, ale ochudit vás o její středeční odchod z baru ve West Hollywoodu by byla škoda..

Dvaadvacetiletá Charlotte se v pozdních nočních hodinách vracela z celebritami milovaného podniku The Nice Guy v modelu, který jistě žádného muže kolem nenechal klidným. A i když byl modelčin krok trochu nejistý a z jejího pohledu bylo znát, že v baru pár drinků proběhlo, Charlotte nakonec zvládla dojít až k autu bez ztráty kytičky i na vysokých jehlách. Jen ten nástup do vozu nebyl zrovna hodný dámy...

O nic lépe na tom ovšem nebyl ani modelčin přítel Stephen Dorff, s nímž začala chodit po známosti se Scottem Eastwoodem - synem Clinta Eastwooda. Herec a pro změnu syn hudebního skladatele a producenta Steva Dorffa, jenž si zahrál například ve snímcích Blade, Šílený Cecil či Odnikud někam, je o dvacet let starší než Charlotte. Klape jim to ovšem už téměř půl roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám