Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Buďto si z nás dělají velmi promyšlenou legraci, nebo se zkrátka provalilo jejich dávné tajemství. Hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas Iva Pazderková (44) a porotce stejné soutěže během jednoho z večerů Lukáš Tydýt Pavlásek (45) byli prý manželé nejen v seriálu Na vodě, ale i ve skutečnosti. „Byl to od nás úlet, žili jsme spolu tři měsíce,“ řekl Super.cz Lukáš. Hlasujte v anketě na konci článku!

Ten v Tváři na rozdíl od Ivy nevystupuje (mohl by představovat jen sám sebe), ale coby porotce odmítl hodnotit Pazderkovou s tím, že se to u exmanželky nehodí. A hned tím vzbudil rozruch.

Prý to ale myslel smrtelně vážně.

„Není to legrace. Byli jsme manželé, ale je to dávno a trvalo to opravdu chvilku. Řekli jsme si, že o tom nechceme moc mluvit, protože i na nás to bylo moc ujeté. Prostě to bylo podobné, jako když se s někým v rozjaření vezmete ve Vegas, připadá vám to jako skvělý nápad, a druhý den toho litujete a zase se rozvedete. Byli jsme spolu tři měsíce,“ řekl nám Lukáš.

S Pazderkovou se potkal při natáčení stand-up comedy pořadu Na stojáka v roce 2004.

„Krátce po tom se Iva rozváděla, tak jsme se na chvíli vzali. Byl to rychlý nápad, nakonec jsme si řekli, že je to blbost, tak jsme se rozvedli a rozhodli jsme se tím nikde moc nechlubit. Teď už s tím ale nemáme problém,“ dodal Pavlásek.

Při jeho smyslu pro humor je ale třeba brát celé prohlášení velmi s rezervou. Pazderková je stejná povaha, takže je možné, že společně ušili na fanoušky boudu. Podobné věci totiž teď také začala veřejně tvrdit.

„Moc tomu nevěřím. Už tehdy jsme byli s Lukášem velcí kamarádi a nikdy se mi s tím nesvěřil. Ani mě nepozval na svatbu,“ tvrdí jeden z Pavláskových přátel, v podobném duchu hovořili i další.

Každý si proto zkrátka musí vybrat sám, zda Pazderkové s Pavláskem důvěřovat, nebo to vzít jako jejich další povedený fórek.

Věříte tomu, že Iva Pazderková byla manželkou Lukáše Pavláska?
Ano
26,4 %
Ne
73,6 %
Celkem hlasovalo 30696 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám