Hlavní obsah
Článek

Domenico Martucci (47) stále nemůže pochopit to, proč s ním ze dne na den Iveta Bartošová (†48) přerušila veškeré kontakty. „Celou noc před hospitalizací v nemocnici jsem byl s ní a krmil ji. Ráno byla spokojená a těšila se, že spolu pojedeme zpátky do Itálie. A pak už se mnou nemluvila,“ kroutí hlavou italský hrabě, který se do rozmarné zpěvačky s vážnými potížemi s alkoholem podle svých slov investoval mezi deseti a patnácti tisíci eur (242 až 363 tisíc korun) .

„Nikdy jsem to nepočítal. Když člověk miluje, nedívá se na peníze. Kdybych ji ale chtěl zneužívat, asi bych ji nezahrnul luxusem. Nic Ivetě nevyčítám, naopak jsem se rozhodl, že když bude chtít dál pomáhat, budu tu pro ni. I kdyby mě stokrát pomluvila,“ tvrdí Martucci. Přitom ještě nedávno Super.cz svěřil, že když o něm Iveta mluví špatně, přestane za ni platit hypotéku. Dnes už ale smýšlí jinak.

„Jenom díky Ivetě jsem se usmířil s tátou a ten mě teď ustanovil jednatelem svých firem. Začínám v Čechách rozjíždět byznys s olivovým olejem, a protože si uvědomuji, jak velký na tom má Iveta podíl, budu jí dál rád pomáhat,“ obrátil nyní Martucci.

A jak podle něj vypadaly chvíle krátce před nedávnou hospitalizací Bartošové? „Když jsem k ní přijel, byla strašně zesláblá, protože tři dny nejedla. Hned jsem vyrazil na nákup a přivezl potraviny za patnáct set korun. Protože jsem netušil, zda bude chtít tuňáka, lososa nebo něco jiného, vzal jsem od každého něco. Pak jsem celou noc vařil a krmil ji. Jak ale byla strašně zesláblá, nemohla se najíst najednou, měla tak jedno sousto za pět minut. K ránu konečně spokojeně usnula a tak jsem si jel domů také odpočinout. Co se stalo do odpoledne, kdy přijela záchranka, to nevím, ale muselo to být něco hrozného, když předtím ráno děkovala za to, že zase bude moci jet do Itálie. Doteď tomu nerozumím,“ diví se Martucci tomu, že s ním přerušila zpěvačka veškeré kontakty. Svou výpovědí tak vyvrací Ivetina slova o tom, že jí Martucci ani nepodal sousto.

„Dnes už vím, že potřebuje odbornou pomoc. Rád jí budu nápomocen. Jen musí sama chtít,“ dodal hrabě, který se v posledních dnech neozývá ani jejímu synovi Arturovi, který začal žít u otce. „Nevím, zda by to bylo vhodné, abych ho kontaktoval,“ uvedl závěrem.

Reklama

Další články

Načítám