Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka s výrazným hlasem Leona Šenková, která bývala extrémně špekatá, ale postupně pracuje na svém odtučnění, nedávno oslavila své 23. narozeniny. K nim si nadělila dárek v podobě nového videoklipu. Mrkněte na něj!

Leona se chlubí fandům dojemným songem Jano o těžkém životě své kamarádky. „Natáčeli jsme v Liberci v menší nemocnici a také na libereckém náměstí,“ říká dívka, která před sedmi lety zaujala diváky v SuperStar.

„Už to bude šest let od videoklipu Věřím andělům, bylo tedy potřeba konečně udělat něco nového. Pro mě je ale těžké najít ty správné lidi, kteří by se vcítili do mých pocitů. Naštěstí jsem potkala šikovnou partičku z Hradce Králové,“ prohlásila Leona.

Ta se také stala finalistkou soutěže nabobtnalé krásy Miss Prima křivky 2016. „Jsem v top dvanáctce, prý jsem zaujala charismatem, živočišností, zpěvem a bezprostředností. Budeme mít soustředění v krásném prostředí, kde se budeme učit choreografii, nastavení správného stravování, postoje při focení, sebeobranu a další zajímavosti. Všechno se mi to hodí i ke zpívání, tak jsem za to ráda,“ prozradila nám Leona.

Na léto slibuje fanouškům zajímavá pěvecká spojení: chystá se vystupovat na koncertech se stálicemi české pop music, první potvrzenou kolegyní je Věra Špinarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám