Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletý Patrick Schwarzenegger se už několik týdnů schází s o tři roky mladší modelkou Abby Champion. Páreček, který má za sebou už i první dovolenou v Mexiku, to spolu myslí evidentně vážně. Abby se totiž plánuje natrvalo přestěhovat za Patrickem z rodné Alabamy do Los Angeles. Podívejte, jak to mezi nimi jiskřilo ve středu odpoledne...

Pohledný syn akčního veterána Arnolda Schwarzeneggera a novinářky Marie Shriver, který ještě loni navzdory nevoli rodičů bojoval zuby nehty za svoji tehdejší lásku Miley Cyrus, je blonďatou Abby úplně okouzlený. Když se s ní ve středu po obědě v hotelu Montage Beverly Hills loučil polibkem, tiskl si ji vášnivě k sobě, jako by se od ní nechtěl hnout na krok.

Nakonec přeci jen nasedl do svého černého SUV. Když se k němu Abby ještě naposled naklonila do okénka, kolemjdoucí hotelový poslíček se neubránil pohledu na její pevné pozadí v džínových šortkách a štíhlé nožky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám